Jelly Belly Beans

Echt stom toevallig, maar Jelly Beans zijn gewoon mijn favoriete snoepjes. Ik kan bijzonder blij zijn met het ontdekken van een nieuwe smaak in mijn mond. Ik neem ze gemengd, dan is het spelletje ‘raad de smaak en verheug je omdat je het goed geraden hebt na het checken van het zakje’ het allerleukst. Ik ben wel van de echtes: Jelly Belly Beans, en die verkopen ze alleen bij Jamin of online.

image

Mijn allereerste ervaring met Jelly Beans was samen met mijn vriendinnetje Renée. We waren in Amsterdam en tijdens de driehonderd meter die we door onze hoofdstad hebben gelopen, kwamen we langs de Jamin. En zoals altijd als je in het buitenland bent, móét je naar binnen als je iets herkent. Gewoon voor het vaderlandgevoel.

Eenmaal binnen lonkte een hele wand met Jelly Beans, waarna we al onze Amsterdamse tijd hebben verdaan met het uitzoeken van de lekkerste smaken en er van elk soort 10 in een zakje hebben gegoten. Uiteindelijk heb je dan gewoon een zak gemengd, maar wisten wij veel. We hadden tenslotte nog geen Jelly Bean ervaring.

Gewapend met onze kleine schatten stapten we richting de reden van ons Amsterdamse avontuur: Op groot scherm de finale van het Songfestival kijken in het theater. En daar zaten we, tussen minstens 300 homo’s, Jelly Beans te smikkelen. Ik moet zeggen: het was één groot feest, met alle kleuren van de regenboog in de zaal én ons zakje!

Aan het eind van de avond waren we zó blij dat we zworen in iedere stad een zak Jelly Beans te halen. En wilden we een homo meenemen voor thuis, gewoon omdat ze zo leuk en gezellig waren.

Ik heb de zak met overgebleven Jelly Beans meegenomen naar een verjaardag, omdat ik mijn blijdschap moest delen. En daar hebben we met heel de familie zitten Jelly Beanen!

En nu we het over blijdschap delen hebben: ik heb iets leuks verzonnen. En daar heb ik jou bij nodig. Het is iets vernieuwends en het heet: leuk vinden en blijdschap delen. In dit geval zijn de spelregels: http://www.facebook.com/myjells
liken, 10x Jelly Belly Beans zeggen zonder te stotteren én het allerbelangrijkste: dit bericht op een originele manier ook weer delen! En vergeet vooral niet de grote prijs te vermelden:

Want… bij iedere 100 likes wint er een liker van MyJells een zakje gemengde échte Jelly Belly Beans. Gewoon iets van 200 gram, anders ga ik er natuurlijk financieel aan onderdoor. En hoewel Jelly Belly heel gezellig klinkt, zijn ze gewoon niet zo goed voor je belly.

Dus: delen maar, want hoe meer jij deelt, hoe sneller we bij de 100 zijn en hoe meer kans jij maakt! Daarna gaan we door voor 200, dat is logisch.

Enne… ik doe zelf ook mee, die Jelly Beans zijn té lekker en wie weet win ik wel!

♡Jells

Advertenties

Een gedachte over “Jelly Belly Beans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s